Laste ned Heileen 2: The Hands Of Fate Gratis

detaljer

Laste ned Heileen 2: The Hands Of Fate Gratis screenshot

Heileen 2: The Hands Of Fate er en ny og eksisterende forlengelsespakke av det originale videospillet. Dette visuelle, nye videospillet handler om opplevelsene til en 18 år gammel jente.

Du kan kontrollere karakteren til en engelsk dame ved navn Heileen. I den første versjonen, kommer Heileen sammen med onkelen sin, Otto, på reisen til den Nye Verden. Under denne reisen, oppdager hun hva hun virkelig planlegger for seg selv. Men skipet led skipbrudd og hun havnet i Karibien.

I Heileen 2: The Hands Of Fate, fortsetter Heileens opplevelser sammen med vennene hennes. På øya finner hun et sett med tarotkort med mystiske krefter. Det viser seg at kortene representerer de syv dødelige synder og de syv hellige dyder. Nå bestemmer Heileen seg for å bruke kortene til å avdekke hemmelighetene til fortiden hennes og til å skape fremtiden hennes. .

Du kan gjøre hva som helst med tarotkortene. De kan bli instrument til å komme seg vekk fra øya og finne den ekte kjærligheten. Du kan også bruke de til å løse mysteriet bak døden til foreldrene dine.

Prøv Heileen 2: The Hands Of Fate og det vil sikkert kunne forbløffe deg!

Prøveversjonens Begrensninger:

- Du vil kunne bruke det kun over en begrenset periode.

- Restriksjon på enkelte funksjoner.

Gratis nedlasting