Laste ned Messenger Plus! Live 6.00.0.773 Gratis

detaljer

Laste ned Messenger Plus! Live 6.00.0.773 Gratis screenshot

Messenger Plus! Live er et program som utvikler funksjonene i din Windows Live Messenger på en fantastisk måte. Denne software gir deg en hel mengde nye funksjoner til verdens mest kjente klient for direktemeldinger i sanntid.

Messenger Plus! Live, gir deg også mulighet til å organisere dine konversasjoner av Windows Live med hjelp av fliker og dette gir deg da mulighet å åpne en mengde vinduer for konversasjon i et eneste vindu. Dessuten kan du raskt sende direktemeldinger, en perfekt funksjon når du hele tiden må svare på den samme meldingen, og på denne måten kan du gjøre dette på en rask og effektiv måte.

Messenger Plus! Den gir deg også mulighet å åpne flere sesjoner av Windows Live Messenger på samme gang. Da du kan åpne dine forskjellige e-post kontoer i den samme datamaskinen.

Denne software gir deg mulighet å personifisere lydene i din Windows Live Messenger, dvs. som bruker kan du sende dine egne lyd til mottakeren når du begynner en konversasjon. Den gir deg mulighet å sette personlig preg på profilstatus på din klient i meldinger, du kan skrive en personlig melding, eller skrive en melding som automatisk svar, samt programmere en tidsbegrenset status på din profil i Windows Live

Denne software gir deg mulighet å sende dine kontakter til skrivebordet på din datamaskin så du kan åpne en konversasjon direkte med dem på en rask og effektiv måte. Dessuten Windows Plus! Et system for håndtering av kontakter, med hvilken du får informasjon om nye registreringer og konversasjoner med dine kontakter.

Med Messenger Plus! Begynner du en ny etappe med Windows Live Messenger, da du disponerer en komplett mulighet å sette personlig preg på denne klient for direktemeldinger.

Denne nye versjonen er kompatibel med Windows Live Messenger 8.5 Beta.

Gratis nedlasting