Laste ned AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 Gratis

detaljer

  • Rating:
  • Lisenstype: Freeware
  • versjon: 2016.16.71.7598
  • Dato Oppdatert: JUN-10-2016
  • Developer: AVG Technologies.
Laste ned AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 Gratis screenshot

AVG Anti-Virus Free er et velkjent program som beskytter brukere fra datamaskintrusler som finnes i systemet, og samtidig forhindrer det de som sirkulerer rundt på Nettet fra å trenge seg inn på PCen.

Blant de varierte funksjonene som det er utstyrt med, kan vi nevne effekten av skanningen som programmet foretar gjennom hele systemet. Dybdeanalyser blir foretatt av de forskjellige områdene som blir valgt, enten harddisker eller bærbare enheter. I tillegg kan analysen bli avbrutt for så å bli tatt opp igjen senere når det måtte passe bedre.

Programmet tilbyr også automatisering av utforskningsprosessen i datamaskinen. Du kan bestemme nøyaktig når denne prosedyren skal utføres.

Selv om eksistensen av skadelig programvarer vokser for hver dag, er det ingen grunn til bekymring. AVG Anti-Virus Free blir periodevis oppdatert over Internett med de seneste virus-definisjoner. Dette betyr at det er alltid klart til å stå ansikt til ansikt med nye farer.

Til slutt, alle som tenker på sikkerheten til datamaskinen sin, har en ny og kraftig forbundsfelle til hjelp. Denne heter: AVG Anti-Virus Free.

Gratis nedlasting